“ID”

Η επιστημονική ομάδα του Ψυχορροπία και συγκεκριμένα οι σύμβουλοι ψυχικής υγείας Άννα Ντίζου και Εύη Καπασακαλίδη, ο ψυχολόγος Bsc Ιάκωβος Σιανούδης και η κοινωνική λειτουργός Κωνσταντίνα Γιακαμόζη, σε συνεργασία με τους σεναριογράφους Αντώνη Κωνσταντουδάκη (ο οποίος έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία), Στέλλα Σαμιώτη και Ελβίνα Μποτονάκη συντέλεσαν στη δημιουργία της σειράς “ID”,στην οποία διαδραματίζεται πλήθος ψυχολογικών διαταραχών, όπως σχιζοφρένεια, διασχιστική διαταραχή, διπολική διαταραχή, νυμφομανία, εθισμοί σε ναρκωτικές ουσίες, πυρομανία, μυθομανία, ιδεοψυχαναγκασμός, μαζοχισμός και πολλές άλλες.

antonis-konstantoudakis-savoir-ville2

Το cast αποτελείται κατά πλειοψηφία από νέους και ταλαντούχους ηθοποιούς, ενώ οι συντελεστές της βρίσκονται σε συζητήσεις με όλα τα μεγάλα κανάλια ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν.

Η πρώτη σεζόν είναι ολοκληρωμένη, ενώ υπάρχουν έτοιμες ιδέες και για τις επόμενες τέσσερις σεζόν. Ο τόπος και το μέρος των γυρισμάτων, θα καθοριστούν εκ νέου με το που πάρει το «ΟΚ» η σειρά.

Προς το παρόν, το πιλοτικό επεισόδιο έχει γυριστεί στο αμερικανικό κολέγιο «Deree», ενώ το budget έχει διατηρηθεί σε λογικά για την εποχή επίπεδα χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει εκπτώσεις στην ποιότητα.

300415152120_0776

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο θεατής παρακολουθεί την πλοκή μέσα από τον ρόλο της νέο-προσληφθείσας διευθύντριας, μίας νέας φιλόδοξης και μορφωμένης ψυχιάτρου, που αναλαμβάνει την ευθύνη να διαχειριστεί την κλινική. Η νέα διευθύντρια, ακολουθώντας τις σύγχρονες ψυχιατρικές και επιστημονικές θεωρίες και εφαρμόζοντας νέες μεθόδους, ανακαλύπτει όλα τα κρυφά μυστικά της κλινικής. Δημιουργούνται πολλές ανατροπές, απροσδόκητες εξελίξεις, τόσο με τις ασθενείς, όσο και με τους νοσηλευτές και διοικητικούς, καθώς τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. H σειρά προσεγγίζει τις ακραίες ψυχικές διαταραχές στον απόλυτο ρεαλισμό.

300415152121_1806

Oι ηθοποιοί που έχουν επιλεγεί για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, είναι οι: Βανέσσα Γούπιου, Δημήτρης Γκουτζαμάνης (απο τη σειρά “Δικαίωση”), Βασίλης Ζώης, Θάλεια Παπακώστα, Παναγιώτης Σούλης, Δημήτρης Λιόλιος, Υρώ Μακρή, Βάσια Χρονοπούλου, Μάρω Θεοδοσίου, Άννα Μιχαλοπούλου, Ελβίνα Μποτονάκη, Στέλλα Σαμιώτη, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Χριστίνα Αππανά, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Βαρβάρα Χριστοφή, Άννα Χανιώτη, Αγγελική Ανδρίτσου, Χρηστίνα Γαρμπή, Ελίνα Γιαννάκη, Ρεβέκκα Γιαννάκη, Ερασμία Τσίπρα, Πηνελόπη Καστρινού, Χρύσα Μπαρμπαρούση, Ελίνα Μαντζαβίνου, και Ελευθερία Αντωνοπούλου οι οποίοι πλαισιώνονται από δύο πολύπειρους ηθοποιούς, τους Χάρη Εμμανουήλ και Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου.

antonis-konstantoudakis-savoir-ville1

Facebook Twitter Google+ LinkedIn