2ο Πανελλήνιο συνέδριο ψυχικής υγείας στην Π.Φ.Υ.

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ου  ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ-page-001

2ο Πανελλήνιο Συνεδρίο Ψυχικής Υγείας στην Π.Φ.Υ.  θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από Πέμπτη  μέχρι  και Σάββατο  18-20 Δεκεμβρίου  2014. Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου στοχεύει στη βελτίωση της ενημέρωσης και των γνώσεων για την ψυχική υγεία αλλά και στον διάλογο και την συνεργασία μεταξύ των επαγγελματιών υγείας που αντιμετωπίζουν ασθενείς με ψυχική νόσο στα πλαίσια  της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.). Επιπλέον στόχος του συνεδρίου είναι η προαγωγή της ψυχικής υγείας και η πρόληψη επικεντρωμένα στο άτομο, την οικογένεια και στην κοινωνία, ενισχύοντας τους προστατευτικούς παράγοντες και μειώνοντας τους παράγοντες κινδύνου.

Με την συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών, μέσα από στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, κλινικά φροντιστήρια και δορυφορικά συμπόσια, δίνεται η δυνατότητα στους συνέδρους διαφόρων ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, μέσα από ένα πολυθεματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, να διευρύνουν το επιστημονικό τους πεδίο και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Κόστος εγγραφής :

Κατηγορία ΠΡΙΝ ΤΗΝ 18η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ON SIGHT 18/12/2014
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 50€ 60€
ΦΟΙΤΗΤΕΣ & ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 20€ 25€

Προσοχή: Το κόστος συμμετοχής καθορίζεται από την ημερομηνία πληρωμής κι όχι από τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας ή την αποστολή του εντύπου εγγραφής. (Οι φοιτητές κατά την εγγραφή τους χρειάζεται να βεβαιώνουν την ιδιότητά τους προσκομίζοντας την φοιτητική τους ταυτότητα ή το πάσο, ενώ οι άνεργοι επισκέπτες υγείας την αντίστοιχη κάρτα ανεργίας).

Για υποβολή εργασιών, προτάσεων και περισσότερες πληροφορίες: http://www.e-vip.com.gr/sem/2nd-mental-health/
 
 
Facebook Twitter Google+ LinkedIn